LAAT OVERGEWICHT EN KLACHTEN IN DE OVERGANG VERDWIJNEN.
ben jij dIe IRRITANTE overgangSKLACHTEN EN hinderlijke VETROLLEn
ook zo zat?
Verminder direct jouw overgangsklachten en verlies tot wel 10% overtollig vet, zonder hongergevoel of ingewikkelde recepten.

P.S.: Vergeet niet het Online Begeleidingsprogramma er als kassakoopje bij te bestellen voor het beste resultaat(*)


HERKEN JIJ JEZELF?

 •  Heb je regelmatig last van opvliegers?
 •  Baal je ervan dat je steeds meer buikvet krijgt?
 •  Voel jij je minder aantrekkelijk voor jouw partner?
 •  Heb je steeds minder energie om leuke dingen te doen?
 •  Voel je je af en toe net een puber in een volwassen lijf? 

ZOU HET NIET FIJN ZIJN ALS JE:

 • Geen last meer hebt van overgangsklachten 
 • ​Je alle leuke kleding die je hebt weer aan kunt
 •  Je meer rust ervaart in je lijf en in je hoofd
 •  Je weer blaakt van zelfvertrouwen en je fit en vitaal voelt
 •  Jij jezelf weer herkent en sprankelend jezelf kunt zijn
MIJN NAAM IS JUDITH BUSSINK, ONTWIKKELAAR VAN MENOKUUR, OVERGANGSEXPERT EN ERVARINGSDESKUNDIGE
In de afgelopen jaren heb ik als natuurgeneeskundig therapeut in mijn praktijk honderden zelfbewuste vrouwen mogen begeleiden die worstelen met overgangsklachten en ongewenste gewichtstoename. 

Daarom heb ik het Menokuurprogramma(*) ontwikkeld (Menokuurbox inclusief online begeleidingsprogramma), zodat je direct aan de slag kunt met  het creëren van een gezonde leefstijl waarbij jij je weer fit en vitaal voelt. Een leven waarbij jij je helemaal happy voelt omdat jij de touwtjes weer in handen hebt en jij je weer sprankelend jezelf voelt! Hoe mooi is dat?
De afgelopen jaren raakte ik steeds meer in de ban van de vrouw en haar hormonen omdat ik zelf al redelijk vroeg in de overgang kwam. Ik werd gek van mezelf en voelde de hormonen gieren door mijn lijf ☹. Ik had opvliegers, een kort lontje, was geen gezellig gezelschap, had weinig zin in sex en sliep niet zo geweldig. Kortom het was niet één van de beste periodes van mijn leven. 

In mijn omgeving zag ik ook dat vriendinnen en cliënten dit een lastige periode vonden en ik merkte ook dat de overgang nog steeds geen sexy onderwerp is. Juist op het moment dat je wat ouder wordt, meer rust ervaart, beter in balans bent, goed voor jezelf zorgt en meer tijd krijgt, gooit de overgang roet in het eten.
Je kunt wel balen van de overgang,
maar niets doen levert je niks op! 
En zeg nu zelf: "Waarom zou je niets doen als je met het Menokuurprogramma aan de slag kunt gaan?"

Jij wilt toch ook zo snel mogelijk van jouw overgangsklachten en irritante vetrolletjes af?
de inhoud van het MENOKUURprogramma
Het Menokuurprogramma bestaat uit:
 • Een prachtige box met 3 reset- en 21 hoogwaardige ampullen die vrouwen in de overgangsleeftijd ondersteunen.
 • ​​Een flesje MenoDetox-druppels (50 ml) speciaal ontwikkeld door overgangsdeskundigen voor vrouwen in de overgangsleeftijd.
 • ​Een potje MenoVitaal (60 tabletten) die vitaminen en mineralen die het ouder wordende lichaam lichaam ondersteunen.
 • Een praktisch stappenplan, boodschappenlijstje en uitgebreide handleiding.
 • ​11 begeleidingsvideo´s om je tijdens de kuur en in de 3 weken daarna (stabilisatiefase) te ondersteunen bij het behalen van jouw doelen.
 • ​Ter ondersteuning mag je tijdens de kuur gratis een consult (telefonisch of via zoom) plannen, waarin jij jouw specifieke (overgangs)vraag kunt stellen.
de kracht van Het menokuurprogramma​
Al vele vrouwen hebben met succes het Menokuurprogramma gevolgd en voelen zich stukken beter. De ampullen en supplementen zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen in de overgang en zijn 100% natuurlijk en hormoonvrij.  Daarom is Menokuur veilig, verantwoord en tevens super eenvoudig in gebruik . Het Menokuurprogramma is ontwikkeld om zelfstandig te volgen en wordt geleverd met een super praktische handleiding, heerlijke en makkelijk te maken recepten, een beknopt stappenplan, een handig boodschappenlijstje en duidelijke begeleidingsvideo´s, voor het maximaal haalbare resultaat.
wat gebeurt er nadat ik heb besteld?
Na jouw bestelling wordt de Menokuur-box natuurlijk zo snel mogelijk naar jouw adres gestuurd. Als je ook het online begeleidingsprogramma erbij bestelt, dan kun je na jouw bestelling een online account aanmaken, zodat je direct aan de slag kunt.  Gedurende de kuur ontvang je dan diverse video's, inclusief uitleg over het gebruik en boordevol tips en adviezen. Je gaat de geheimen ontdekken die ervoor zorgen dat je weer kiplekker in je vel zit. Een vrouw die zich weer in control voelt, de touwtjes weer in handen heeft en weet wat ze in de tweede helft van je leven wilt. Een vrouw die het lef heeft om de overgang te gebruiken om weer in haar kracht te komen. Dankzij het Menokuurprogramma voel jij je weer een sexy en zelfbewuste vrouw en dat straal je ook uit. En dat gun ik jou van harte. 
WAT LEVERT HET MIJ OP?
Dankzij het Menokuurprogramma heb je straks weer grip op je leven, zijn je overgangsklachten verminderd, ben je weer tevreden met je gewicht en kijk je weer zonnig en positief naar het leven. Je voelt je weer fit, vitaal en helemaal happy. Kortom, je herkent jezelf weer!
TWIJFEL JE NOG?
Twijfel je nog? Of denk je dat je het allemaal wel in je eentje kunt? Weet je hoe lang het duurt om je leven aan te passen en blinde vlekken inzichtelijk te krijgen? Vertel eens eerlijk….. hoe vaak ben je al vol goede moed begonnen en gaf je het binnen een week weer op en liep je weer tegen dezelfde issues aan? 
GAAT HET MIJ OOK LUKKEN?
Om ervoor te zorgen dat het jou óók gaat lukken heb ik het Menokuurprogramma met online begeleiding ontwikkeld. Je hoeft het dus niet helemaal alleen te doen. In de begeleidingsvideo's vertel ik je stap voor stap wat je moet doen en dankzij deze video's, het praktische stappenplan en de uitgebreide handleiding hebben al vele vrouwen uitstekende resultaten behaald. En voor extra ondersteuning tijdens het Menokuurprogramma mag je een gratis telefonisch consult inplannen.  Daarom mijn voorstel: “Neem nu het besluit en ga aan de slag. Want dankzij het Menokuurprogramma met online begeleiding zit je binnen de kortste keren weer super lekker in je vel. En dat wil jij toch ook?"
DIT IS WAt mijn klanten zeggen
Cindy, 47 jaar
Ik ben Cindy en na ruim vijf jaar allerlei hormonale klachten te hebben gehad was het Menokuurprogramma echt mijn laatste hoop. Ik had de laatste jaren van alles geprobeerd, van spiraal tot hormoonpleisters, van Reiki tot acupunctuur en voelde me alleen maar slechter. Hormonen wilde ik niet, maar ik voelde me alleen maar slechter en slechter. Ik sliep niet meer, had vage rugklachten, en kwam ook nog eens kilo’s aan. Ik had al cupmaat G. Niemand begreep mij.

Toen startte ik met het Menokuurprogramma en ik voelde me snel energieker. Mijn opvliegers, buikpijn en rugpijn verdwenen. Ik slaap weer 7 uur achter elkaar! Zo bijzonder! En ik ben ook nog eens 10 kilo kwijt. Eindelijk voel ik me weer zoals vroeger, helemaal mezelf!!! Ik ben ontzettend dankbaar… ik heb mijn leven terug.
Ellis, 44 jaar
Aangenaam. Mijn naam is Ellis en ik ben 44 jaar. Een actieve vrouw en moeder van 2 prachtige jongens. Ik vertel je graag hoe ik met het Menokuurprogramma in aanraking gekomen. Ik had van een paar mensen positieve ervaringen gehoord over de Menokuur van Judith. Ik was de afgelopen jaren flink aangekomen en de manier waarop ik eerder wel eens ging afvallen, dat werkte niet meer sinds ik in de overgang was. Ik was heel erg zoekende, wat heeft mijn lijf nodig? Heeft mijn lijf in de overgang ook andere behoeften? Moet ik misschien anders eten? Ik wist het eigenlijk niet meer. En het werkte ook allemaal niet zo goed meer wat ik deed. Het werd toch allemaal een beetje anders sinds ik in de overgang ben. Omdat ik toch wel vrij sceptisch was, dacht ik, ik bel Judith.  


Bianca, 43 jaar
Ik ben Bianca, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Het laatste halfjaar had ik erg veel last van de overgangsklachten. Ik had opvliegers, dan was ik weer blij en dan weer boos of emotioneel. Ik sliep slecht en kwam in korte tijd kilo’s aan. Ik had al van alles geprobeerd, maar had geen resultaat. Totdat ik met het Menokuurprogramma in contact kwam.

Het was super eenvoudig te volgen, kreeg goede tips en adviezen en ik zag snel resultaat. Ik zit nu weer lekker in mijn vel en mijn klachten zijn nagenoeg verdwenen. Ik ben weer fijn op mijn gewicht en voel me superfit. Ik ben dan ook mega enthousiast en superblij dat ik het programma hebt gevolgd.
Wil jij Menokuur inclusief het online begeleidingsprogramma bestellen?
Klik hieronder op de bestel-button. Je komt dan op de betaalpagina, waar je (o.a.) met iDeal kunt betalen. Na jouw betaling wordt je direct doorgelinkt naar het inlogscherm waar je direct aan de slag kunt.

Geïnteresseerd in het Menokuurprogramma?
Lees dan hieronder wat je ontvangt als je het Menokuurprogramma bestelt
 • Een prachtige box met 3 reset- en 21 hoogwaardige ampullen die vrouwen in de overgangsleeftijd ondersteunen om de balans te herstellen.
 • ​Een flesje MenoDetox-druppels  (50 ml) speciaal ontwikkeld door overgangsdeskundigen voor vrouwen in de overgangsleeftijd.
 • ​Evenals een potje MenoVitaal (60 tabletten) die vitaminen en mineralen die het ouder wordende lichaam lichaam ondersteunen.
 • Bovenstaande ontvang je als je alleen de Menokuurbox bestelt. Lees hieronder verder als je ook het online begeleidingsprogramma erbij wilt bestellen. 
 • ​Onderstaande krijg je erbij als je het Menokuurprogramma (Menokuurbox + online begeleiding) bestelt. Vink✅ dan het kassakoopje aan in het bestelformulier.
 • ​Direct na jouw bestelling kun je een account aanmaken en daarna heb je direct toegang tot de online omgeving waar de eerste video voor je klaar staat.
 • ​Gedurende het Menokuurprogramma ontvang je stap voor stap online begeleiding door middel van meer dan 10 video's.
 • ​Tevens ontvang je dan diverse tips, adviezen en extra recepten zodat je stap voor stap ziet wat je zelf kunt doen. 
 • Als bonus ontvang je een mooi dagboekje dat je tijdens  het Menokuurprogamma kunt gebruiken:-)
 • ​En als extra bonus mag je gedurende het online programma nog één gratis MenokuurConsult inplannen om jouw meest prangende vraag te bespreken.
JE KUNT DIRECT AAN DE SLAG
Als je nu Menokuur inclusief online begeleidingsprogramma bestelt, dan kun je direct online een account aanmaken en gelijk de eerste video bekijken.
Als je nu niet in actie komt, dan sta je morgen, volgende week en over een jaar nog precies op dezelfde plek als waar je nu staat. En hoe jammer is dat.
Zorg dat je geen spijt krijgt. Kom in actie en word weer sprankelend jezelf!
TWIJFEL JE NOG OF HEB JE NOG BEZWAREN?
Overgangsklachten? Misschien vind je dat je je niet zo moet aanstellen.
Je stelt je niet aan. Overgangsklachten kunnen bijzonder onplezierig zijn en met Menokuur verminder jij jouw overgangsklachten.
De overgang is toch gewoon iets natuurlijks, dat gaat vanzelf weer over.
Hoofdpijn verdwijnt ook vanzelf, dus waarom een pijnstiller slikken?
Is Menokuur ook geschikt voor mij?
Menokuur is speciaal ontwikkeld voor vrouwen in de overgang. Twijfel je of je al in de overgang zit, vraag dan de gratis MenopauzeChecklist aan via  deze link.
Mag ik het wel gebruiken in combinatie met andere medicatie?
Meestal wel, maar neem altijd contact op met je arts als je twijfelt.
Er zit toch geen chemische troep in die capsules?
Absoluut niet. Menokuur is 100% natuurlijk en hormoonvrij.
Vind je dat je het eigenlijk zelf maar moet oplossen?
Dat kan natuurlijk, maar een beetje hulp is altijd welkom, toch? En als je naast Menokuur kiest voor de online begeleiding, dan gaan we samen aan de slag. Hoe mooi is dat?
Het is een hormonenkwestie, daar valt niet veel aan te doen.
Er valt zeker iets aan te doen. Daarom heb ik juist met diverse deskundigen Menokuur ontwikkeld.
Ik heb al van alles geprobeerd, dus waarom zou het nu wel helpen?
Ieder mens is anders en harde garanties zijn er nooit te geven. Wil je eerst van gedachten wisselen over jouw persoonlijke situatie, Plan dan een gratis telefonisch consult.
Praktijk GewoonJudith - Menokuur | Copyright © 2018-2023 | All Rights Reserved